خرید ترانزیستور

۲ بازديد

یک قطعه نیمه هادی که برای تقویت سیگنا‌ل‌های ورودی در مدارها مورد استفاده قرار می‌گیرد، ترانزیستور نام دارد. ترانزیستورها دارای سه پایه (ترمینال) به نام‌های Emitter, Collector, Base می‌باشند. این سه پایه هرکدام وظایف متفاوتی دارند ولی عملکرد کلی آن‌ها این است که به دیگر اجزای موجود در مدار متصل می‌شوند. برای خرید ترانزیستور به سایت ریز موج الکترونیک رسام مراجعه کنید. 

ماده نیمه هادی که در ساخت ترانزیستور مورد استفاده قرار می‌گیرد، سلسیوم و ژرمانیوم نام دارد. در ساختار ترانزیستور دو دیود قرار گرفته است. دلیل قرارگیری دیود، تشخیص سالم بودن ترانزیستور است. ترانزیستور در مجموعه قطعات اکتیو دسته‌بندی می‌شود. از این رو برای راه‌اندازی نیاز به یک منبع ولتاژ خارجی دارد. با مراجعه به سایت خرید ترانزیستور می‌تواند برای خرید اینترنتی ترانزیستور اقدام کنید.
برای خرید انواع ترانزیستور باید به طبقه بندی آن توجه کرد. طبقه‌بندی ترانزیستورها با استفاده از ساختار آن‌ها صورت می‌گیرد؛ یعنی ترانزیستورها بر اساس ویژگی‌ها، معایب و مزایایی که دارند، به دسته بندی‌های گوناگونی تقسیم می‌شوند. شما قبل از خرید هر چیزی باید در مورد آن اطلاعات کسب کنید، چه رسد به خرید ترانزیستور که قطعه‌ای تخصصی و دارای انواع مختلف است. در این مقاله ما سعی می‌کنیم انواع مختلف ترانزیستور را برای شما به صورت خلاصه، شرح دهیم تا قبل از خرید ترانزیستور بدانید که به دنبال چه ترانزیستوری باید بگردید. در ادامه به بررسی دقیق‌تر ترانزیستورها خواهیم پرداخت.
این نوع ترانزیستور به مدل BJT یا دو قطبی معروف است. برای ساخت این مدل از پیوند P-N استفاده می‌شود. به همین دلیل به ترانزیستور دو قطبی نام‌گذاری شده است. عملکرد ترانزیستور BJT به این صورت بوده که برای جریان عبوری از دو پایه کلکتور و امیتر استفاده می‌کند. کارایی این ترانزیستورها در ناحیه قطع، فعال و یا اشباع جریان می‌باشد. از ویژگی‌های این مدل ترانزیستور می‌توان به سرعت بالای آن اشاره کرد. برای خرید ترانزیستور پیشنهاد می‌کنیم این مدل را از دست ندهید؛ زیرا ترانزیستور BJT جزء پرکاربردترین مدل ترانزیستورها شناخته می‌شود.
یکی دیگر از انواع ترانزیستورها، مدل JFET است. این ترانزیستور به دو حالت نوع N و نوع P تقسیم می‌شود. علاوه بر این ترانزیستور JFET جریان دهی بسیار محدودی دارد. همین مسئله باعث شده که استفاده آن در برابر ترانزیستور BJT بسیار کمتر باشد. از این رو می‌توان گفت خرید و فروش ترانزیستور JFET بسیار کم می‌باشد. از محدود کاربردهای ترانزیستور JFET می‌توان به ناحیه فعال اشاره کرد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.